Epres parfé Chipotle szósszal
Snack
Adag: 1
Hozzávalók
- 1-2 tk. TABASCO® Chipotle szósz, ízlés szerint
- 125 g 5%-os (krémes) görög joghurt
- 1-2 tk. bio kék agavé nektár szirup, ízlés szerint
- 75 g friss eper, szeletelve
- 1 tk. kristálycukor
- 40 g étcsokoládés granola
Elkészítés
1
Egy kis tálban/joghurtos pohárban összekeverjük a TABASCO® Chipotle szószt, a joghurtot és az agavé nektár szirupot.
2
Egy külön tálban összekeverjük az epret és a cukrot.
3
Egy pohár vagy kehely aljára tesszük a joghurtot, majd rámerjük a cukrozott epret, és megszórjuk az étcsokoládés granolával.
+
Megjegyzés:
Díszíthetjük mentával.