Sriracha citrusos-gyömbéres grillezett csirkecomb
Főételek
Adag: 4
Hozzávalók
- 60 ml TABASCO® Sriracha szósz
- 240 ml narancslé
- 120 ml ananászlé
- 2 evőkanál citromlé
- 1 evőkanál frissen reszelt gyömbér
- 8 db csont nélküli csirkecomb
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
1
Egy nagyobb edénybe vagy egy zárható műanyag tasakba öntsük a narancslevet, az ananászlevet, a TABASCO® Sriracha szószt, a citromlevet és szórjuk bele a gyömbért is. Helyezzük a pácba a csirkecombokat és 4 órára vagy éjszakára tegyük a hűtőbe.
2
Melegítsük fel a grillt közepes lángra. Vegyük ki a csirkéket a pácból és szórjuk meg őket sóval és borssal. Grillezzük a csirkék mindkét oldalát kb. 5 percig, amíg teljesen átsülnek.