S’MORES ‘N’ SMOKE
Koktél
Hozzávalók
- 2 csepp TABASCO® Chipotle szósz
- 50 ml bourbon whisky
- 4 mályvacukor
- 1 kocka keserű csokoládé vagy egy csipet holland kakaópor, alternatívaként használjunk Angostura keserűt
Elkészítés
1
Keverjük össze a bourbont, a TABASCO® Chipotle szószt és az apróra tört vagy reszelt keserű csokoládét egy pohárban.
2
Nyársaljunk fel egy mályvacukrot, és folyamatos forgatás mellett pirítsuk meg a grillen, amíg el nem kezd karamellizálódni. Tegyük a mályvacukrot az italba, és óvatosan keverjük 10-15 másodpercig, hogy a bourbon átvegye a mályvacukor ízét. Ismételjük meg még egyszer ezt a folyamatot.
3
Adjunk a koktélhoz 3-4 jégkockát és keverjük össze.
4
Tálaljuk a koktél még két grillezett mályvacukorral a tetején.